header-image

Hospice Mare biedt een gastvrije plek aan mensen in de laatste levensfase en aan hun naasten. Hospice Mare vindt u in het Heymanscentrum, in het zuiden van de stad Groningen.

In een huiselijke sfeer krijgt u de zorg, die u wenst en die aansluit bij uw situatie. We hebben veel aandacht voor uw welbevinden, lichamelijke verzorging en zingevingsvragen. Een deskundig team is dag en nacht aanwezig om u de zorg te geven die u nodig heeft. Vrijwilligers bieden praktische hulp en een luisterend oor.

U heeft een kamer met douche en toilet. U kunt de kamer naar eigen smaak inrichten. Een bed, meubels, televisie en internetaansluiting zijn aanwezig. De familiekamer is voor de gasten en hun naasten. U kunt er rustig zitten en een gesprek voeren. De koffie en thee staan klaar. Familie is ieder moment welkom en kan blijven overnachten op uw kamer. Er is ook een logeergelegenheid op de afdeling.

Adres

Henri Dunantlaan 20
9728 HD Groningen
Nederland

Telefoon

050 521 49 99

E-mail

Website(s)

Social media

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief