header-image

BIO SAC 200 een duurzame en natuurlijke manier van opbaren

Thuis afscheid nemen op een mooie en serene manier is nu mogelijk met BIO SAC 200. Dit is een natuurlijk en biologisch product wat ervoor zorgt dat uw geliefde gedurende ongeveer vijf dagen mooi opgebaard kan worden, zonder koelplaat of invasieve behandeling.

De Spaanse producent, die zelf wetenschapper (scheikundige) is werd door een oude opbaarmethode van de Egyptenaren geïnspireerd, die vroeger hun overledenen insmeerden met klei. Met deze kennis en eigen inzicht heeft hij hier vervolgens een lange studie van gemaakt om te komen tot dit mooie product.

De BIO SAC 200 filters bevatten actieve koolstof en geïmpregneerde klei, die de gassen die vrijkomen bij de ontbinding adsorberen. Op die manier blijft uw geliefde mooi van kleur, zacht en 'aaibaar'. Voor een mooie en optimale opbaring met de BIO SAC 200 is een goede laatste verzorging van de overledene van essentieel belang. Daarom kunnen de BIO SAC 200 filters alleen bij de uitvaartondernemers bij u in de buurt worden besteld.

Onze missie
Wij zijn een familie gerichte toeleverancier van een duurzaam opbaar product binnen Europa, die u als nabestaande de mogelijkheid biedt tot een mooi, warm en geheel natuurlijke manier van opbaren. Daardoor kunt u vanaf het moment van overlijden tot het moment van de uitvaart op een liefdevolle manier afscheid nemen, wat bijdraagt aan het rouwproces. Wij realiseren dit met een bevlogen, betrokken team en deskundige partners, waarbij hoge kwaliteit voorop staat. 

Voor meer achtergrond informatie over de werking van de BIO SAC 200 verwijzen wij u graag naar onze website.

Adres

De Hoef Oostzijde 46
1426 AE De Hoef
Nederland

Telefoon

06 51328819

E-mail

Website(s)

Social media

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl