header-image

Voor nu en later

De Nabestaandenregisseur zorgt voor de afwikkeling van de nalatenschap van begin tot einde. Alle noodzakelijke juridische, administratieve, financiële en fiscale zaken worden door ons verzorgd.

Wij hebben als doel de nalatenschap voorspoedig af te wikkelen. De erfgenamen worden door middel van het persoonlijke digitale nalatenschapsdossier op de hoogte gehouden van de voortgang van de afwikkeling.

Als de nalatenschap definitief kan worden afgewikkeld, leggen wij rekening en verantwoording af over de door ons verrichte werkzaamheden en zorgen wij ervoor dat iedere erfgenaam zijn of haar erfdeel krijgt. Tot slot bewaart de Nabestaandenregisseur het nalatenschapsdossier voor de erfgenamen.

Jij beslist zelf hoe jij jouw samenwerking met de Nabestaandenregisseur start en verder inricht. Dat geeft je alle vrijheid van beslissen. Je kiest uit twee overzichtelijke producten & twee heldere diensten. Ook kun je later besluiten er producten en diensten bij te nemen. Bijvoorbeeld omdat jouw levenssituatie is veranderd.

Adres

Tooroplaan 51
3141 KN Maassluis
Nederland

Telefoon

085-50161352

E-mail

Website(s)

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl