header-image

Midden in de Peel tussen Deurne en Venray ligt natuurbegraafplaats Weverslo. Hier kunt u uw eigen plek kiezen voor eeuwigdurende grafrust. En dan zijn er geen zorgen meer over onderhoud en verdere verplichtingen. Want de natuur verzorgt het graf en wij beheren de natuur. Dat geeft rust en duidelijkheid voor nu en later. U koopt uw grafrecht en levert tegelijk een bijdrage aan het natuurbeheer en-behoud van de Peel.

Begraven in de natuur houdt in dat het lichaam op een organische manier wordt teruggegeven aan de aarde. Eenvoud, eerlijkheid en rust zijn de kenmerken. Alleen duurzame materialen die zonder problemen weer opgenomen worden door de natuur vergezellen het lichaam. Natuurgraven worden niet geruimd.

Een natuurgraf respecteert de menselijke waardigheid. Mensen van alle culturen, levensbeschouwingen en religies kunnen op Weverslo een natuurgraf kiezen. Er is veel ruimte rondom elk graf, waardoor rust, ruimte en privacy zijn gewaarborgd.

Adres

Janslust 11
5812 AT Heide
Nederland

Telefoon

0478 51 57 21

E-mail

Website(s)

Social media

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief