Dela crematorium Maaslanden – Nieuwkuijk / Vlijmen

Leverancier voor Crematoria

Crematorium Maaslanden te Nieuwkuijk is een van de grote crematoria van Coöperatie DELA, dat met een team van betrokken medewerkers elk afscheid van begin tot eind begeleidt. Maandelijks verzorgen zij gemiddeld meer dan 150 crematies, die op steeds persoonlijkere wijze plaatsvinden en daarom elke keer weer maatwerk vereisen.

Het crematorium is enkele kilometers buiten Vlijmen gevestigd en is eenvoudig bereikbaar via de A59, afslag Nieuwkuijk. Daarnaast beschikt crematorium Maaslanden over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en is het zeer toegankelijk voor mindervaliden, die over de algemene toegangsweg tot aan de hoofdingang kunnen worden gebracht.

Coöperatie DELA werd in 1937 opgericht te Eindhoven en telde anno 2019 meer dan vier miljoen verzekerden, in Nederland, België en Duitsland. Jaarlijks verzorgt DELA bijna 45.000 uitvaarten en ruim 32.500 crematies, zonder winstoogmerk, met meer dan 2.000 medewerkers. Crematorium Maaslanden is een van de grote crematoria van DELA in Nederland.

Adresgegevens

Dela crematorium Maaslanden – Nieuwkuijk / Vlijmen
Abt van Engelenlaan 1
5253VN Nieuwkuijk
Nederland