Landelijk Platform Nabestaandenzorg

Voor zowel de zakelijke- als de emotionele zorg rondom een verliessituatie kunt u terecht bij de nabestaandenbegeleiders van het LandelijkPlatform Nabestaandenzorg (LPN).
Wij bieden ondersteuning bij de administratieve afwikkeling, zoals informatie over o.a. bankzaken, verzekeringen en belastingzaken, maar ook vóór een overlijden bij o.a. het opstellen van een levenstestament.

Door te ondersteunen in plaats van uit handen te nemen zetten de nabestaanden zo de eerste stappen om zelfstandig verder te kunnen en een balans te vinden in de nieuwe leefsituatie.

Maar daarnaast bieden wij emotionele ondersteuning. Verlies en rouwen zijn onlosmakelijk verbonden met het leven. We vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om te rouwen.
Daarom luisteren we naar het verhaal en bieden ruimte voor de onzekere en verwarrende gevoelens die nabestaanden hebben. De erkenning dat alle gevoelens er mogen zijn en het meedenken over hoe nabestaanden hier mee kunnen omgaan vinden wij belangrijk.

Onze nabestaandenbegeleiders zijn van mening dat in deze snelle digitale wereld, persoonlijke aandacht voor het verlies juist zo nodig is.

Adresgegevens

Landelijk Platform Nabestaandenzorg
Vlaemsche Hoeve 49
5251TT Vlijmen
Nederland

Socials

Brancheorganisaties

Landelijk Platform Nabestaanden

Landelijk Platform Nabestaanden