Begraafplaatsen

Begraafpark Zuylen

Het begraafpark Zuylen werd voor het eerst in gebruik genomen op 17 mei 1826. Inmiddels hebben vele tienduizenden hier hun laatste rustplaats gevonden. Zuylen staat open voor iedereen, ongeacht diens levensovertuiging. Het is de grootste ‘begraafplaats’ in West Brabant met een grote variëteit aan mogelijkheden tot…

Breda
Bekijk leverancier

Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Bij Moscowa doen wij er alles aan om onze uitgebreide dienst- verlening zo persoonlijk mogelijk vorm te geven. Niet alleen tijdens de plechtigheid, maar ook na afloop. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.

Arnhem
Bekijk leverancier

Begraafplaats De Zandberg

IJsselmuiden
Bekijk leverancier

Begraafplaats en Crematorium Westerveld B.V.

Westerveld is een van de oudste particuliere begraafplaatsen én het eerste crematorium van Nederland. Onze uitgebreide dienstverlening wordt zo persoonlijk mogelijk vormgegeven. Vóór, tijdens én na de plechtigheid. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.

Driehuis NH
Bekijk leverancier

Rooms-Katholieke begraafplaats Buitenveldert

De Rooms-Katholieke Begraafplaats ‘Buitenveldert’ ligt tussen de zuidelijke ringweg van Amsterdam en de Amstelveenseweg, nabij het Olympisch Stadion. U zou het misschien niet verwachten, maar ondanks haar ligging heerst er op de begraafplaats een weldadige rust. De verscheidenheid van bomen en struiken biedt een na…

Amsterdam
Bekijk leverancier

Rusthoff Algemene Begraafplaats

De grond waarop de begraafplaats in 1829 gerealiseerd is, hoorde bij buitenplaats Rusthoff. Deze naam komt ook terug in het grafboek uit hetzelfde jaar.

Baambrugge
Bekijk leverancier